top of page

Adrian Ivan Fotograf Nunta/Botez/Portret/Studio

 

Sunt fotograf de eveniment din Bucuresti dar acopar evenimente din toata Romania.

Imi place sa fotografiez oameni indragostiti, mai ales la nunti, botezuri si alte evenimente fericite. Fotografia este pasiunea mea si mereu mi-a placut sa creez imagini si sa imortalizez emotii.

In calitate de fotograf de eveniment, surprind momente pe masura ce evenimentul se desfasoara, intr-un mod natural si creativ. Sunt captivat de bucuriile si sentimentele cuplului in ziua nuntii lor sau la botezul copiilor. 

O zi care vorbeste despre dragoste si fericire, surprinsa de lentilele aparatului foto, care va dainui o eternitate.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf, care sa surprinda imagini  naturale, sincere si emotionante, nu ezitati sa ma contactati. 

adrian ivan fotograf bucuresti

                     Întrebări și raspunsuri 

Care este abordarea ta în ziua nunții?

Prima mea prioritate este să-mi fac clienții să se simtă ca cea mai bună versiune a lor în fața camerei mele. Nimic altceva nu contează dacă nu le place felul în care arată în fotografiile lor de nuntă. Te voi îndruma, te voi plasa în cea mai buna lumină și voi găsi cele mai bune unghiuri pentru a realiza cele mai bune cadre.

Care este stilul tău de fotografie de nuntă?

 

Fotojurnalism este cuvântul  cel mai des asociat cu munca mea. Vreau ca imaginea cuplurilor mele să arate impecabil în ziua nunții sau indiferent de tipul de eveniment la care sunt invitat. Pe parcursul zilei vom surprinde o varietate de imagini, pentru a crea o poveste frumos organizată a zilei dumneavoastră.

De cât timp faci fotografie de nuntă?

Industria fotografiei este un domeniu unic, nu trebuie să ai nicio cerință pentru a te numi fotograf. Veți vedea aceeași poveste pe multe site-uri diferite de fotografie, că într-o zi fotograful și-a luat o cameră și a decis să devină fotograf. Sunt un fotograf format oficial, am lucrat mult timp pentru un fotograf de nuntă, pană sa îmi deschid propriul studio. Îmi place că pot să aduc toată experiența și dragostea mea pentru această formă de artă, la fiecare nuntă sau eveniment la care sunt invitat.

Am emoții legate de ziua nunții, mă poți ajuta cu asta?

 

Da, bineinteles. Vom lucra împreună pentru a crea propria cronologie perfectă pentru ziua nunții. Este foarte important să aveți timpul potrivit pentru fiecare eveniment pe parcursul zilei. Ultimul lucru pe care vrei să-l simți în ziua nunții este graba. Vă voi ajuta să creați o cronologie de evenimente, locații foto, fotografii de familie și liste de fotografii.

Nunta mea este în București dar locuim în afara orașului, accepți și astfel de evenimente?

Am avut multe evenimente ca situația descrisă de dumneavoastra, am mașină și acest lucru cu siguranță nu va fi o problemă.

Cum funcționează plata pentru un pachet de nunta?

 

Totalul pachetului de nunta va fi  împărțit în doua: prima plata o constituie avansul, acesta rezervă data evenimentului cu un contract semnat. A doua plată se face fie cu câteva zile înainte de eveniment, fie în ziua evenimentului (la sfârșitul acestuia).

Aduci echipament de backup la eveniment?

Desigur, avem echipamente de backup indiferent ca vin singur sau împreună cu un alt fotograf.

Locația unde organizez nunta este întunecată, vor fi fotografiile mele întunecate și ele?

Nimeni nu vrea fotografii întunecate, subexpuse. Folosesc un sistem inteligent de iluminare pentru a oferi imaginilor mele un strop de lumină. Se aprind doar când apăs pe butonul declanșator pentru a face o fotografie. Se va simți ca și cum blițul camerei se aprinde. Nici nu vei ști că sunt acolo. Nu vor afecta lumina ambientala a locatiei, cu toate acestea fac o diferență uriașă în calitatea imaginii, nu veți avea imagini întunecate sau subexpuse cu mine!

Cate fotografii vom face si cat timp vom avea nevoie?

Fiecare zi a nunții este diferită, unele cupluri obțin mai multe fotografii datorită numărului de oameni care participă la petrecerea lor de nuntă sau la evenimentul lor. În medie, cuplurile mele obțin de la 1000 la 1600 de fotografii. Fotografiile pe care le primiți sunt fotografii editate. Verific fiecare fotografie, corectez culoarea și tot ce tine de editarea unei fotografii. Veți primi fotografiile voastre finale în două formate, unul în galeria dvs. de nuntă privată online, iar celălalt va fi pe USB. Termenul de livrare este de circa 5- 6 săptămâni, însă veți primi câteva din preferatele mele în câteva zile.

Adrian Ivan Fotograf Bucuresti
bottom of page